lunes, 20 de enero de 2014

Dies de neu / Días de nieve

Fa unes setmanes vam tenir unes minivacances i vam decidir anar a passar uns dies al Pallars, un raconet de Catalunya que ja fa molts anys que ens té el cor robat.

Hace unas semanas tuvimos unas minivacaciones y decidimos ir a pasar unos días al Pallars, un rinconcito del Pirineo de Lleida que nos tiene robado el corazón.
 



Acabava de començar la temporada de neu, així que vam aprofitar perquè el nostre peque tingués un primer contacte amb ella. La veritat és que van ser uns dies més que entretinguts.
Vam decidir fer passejades curtes i no grans excursions, gaudir de l'entorn i compartir descobertes amb el nostre fill. Veure vaques (el tenen fascinat, amb dir-vos que és la primera paraula que ha dit desprès de mama i papa...), recollir algunes pinyes, xafar fulles seques, relliscar en algun toll gelat,... vaja, tot novetats per un nen de 15 mesos!!!
Al principi no li va fer gaire gràcia això de xafar neu, i de tocar-la ni parlar-ne, però al cap d'un parell de dies ja anava com si l'hagués vist tota la vida.

Acababa de empezar la temporada de nieve, así que aprovechamos para que el peque tuviese un primer contacto con ella. La verdad es que fueron unos días de lo más entretenidos.
Decidimos hacer paseos cortos y no grandes excursiones, disfrutar del entorno y compartir descubrimientos con nuestro hijo. Ver vacas (lo tienes fascinado, con deciros que es la primera palabra que ha dicho después de mama y papa...), recoger algunas piñas, pisar hoas secas, resbalas en algún que otro charco helado,.... vaya, todo novedades para un niño de 15 meses!!!
Al principio no le hizo demasiada gracia esto de pisar nieve, y de tocarla ni hablar, pero al cabo de un par de días estaba como si la hubiese visto toda la vida.






Inclús ens vam atrevir amb una passejada amb raquetes de neu. Com era la primera vegada que ho feiem i no sabíem com aniria preferíem fer algun circuit curtet i marcat. Com totes les estacions d'esquí de fons (que són les que més circuits tenen) estaven tancades, vam apropar-nos a Port Ainé, que tot i ser estació d'esquí alpí té un parell de rutes marcades que pertanyen al Parc de l'Alt Pirineu. Es poden llogar allà mateix les raquetes i a més tenen un parc infantil i una pista de trineus pels més petits que està la mar de bé.

Incluso nos atrevimos com un paseo con raquetas de nieve. Como era la primera vez que lo hacíamos y no sabíamos como iría preferíamos hacer algún circuito cortito y marcado. Como todas las estaciones de esquí nórdico (que son las que más circuitos tienen) estaban cerradas, nos acercamos a Port Ainé, que a pesar de ser una estación de esquí alpino, tiene un par de rutas marcadas que pertenecen al Parc de l'Alt Pirineu. 
Se pueden alquilar las raquetas allí mismo y además tienen un parque infantil y una pista de trineos para los más peques que está muy bien.




He de dir que va estar genial. Un dia radiant, pràcticament l'estació estava buida, circuit ben marcat i el Blai es va portar com un campió. A més, això d'anar amb raquetes, tot i anar amb la motxilla, ens va resultar més fàcil del que ens pensàvem, així que segur que aquest hivern repetirem!

Debo decir que estuvo genial. Un día radiante, prácticamente la estación estaba vacía, circuito bien marcado y Blai se portó como un campeón. Además, esto de ir con raquetas, y a pesar de ir con la mochila, nos resultó más fácil de lo que pensábamos, así que seguro que este invierno repetiremos!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips